Slide One
Slide One
Full 1
Full 1

Előzetes tájékoztató településrendezési eszközeink felülvizsgálatáról

Ezúton tájékoztatom Önöket arról, hogy elkezdődött Pázmándfalu község településrendezési tervének felülvizsgálata.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 37. § (2) bekezdésében, valamint Pázmándfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 8/2017. (VII. 12.) rendelete 2. §-ában foglaltaknak megfelelően tájékoztatom Önöket arról, hogy a településrendezési eszközök felülvizsgálatának előzetes tájékoztatási anyaga megtekinthető:

Tájékoztatom Önöket arról, hogy a dokumentumokban foglalt elhatározással, és a rendezés alá vont területtel kapcsolatban javaslatokat, észrevételeket tehetnek, melyek benyújtási határideje: 2020. július 13. napja. 

A véleményeket benyújthatják postai úton Pázmándfalu Község Önkormányzata részére címezve (9085 Pázmándfalu, Fő u. 64.), vagy elektronikus úton (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).


Tisztelettel,

Nagy Imre Gusztáv
polgármester


Copyright © SoftwareAce Bt. Minden jog fenntartva!