Slide One
Slide One
Full 1
Full 1

Első Civil Kerekasztal Fórum Pázmándfalun

A polgármester, a civil szervezetek, az önkormányzati képviselők és intézményvezetők részvételével zajlott az első Civil Kerekasztal Fórum Pázmándfalun. Az egyeztetésen a résztvevők megalakították a civil munkacsoportot annak érdekében, hogy a jövőben együttműködve, egymást segítve tegyenek a faluért.

Az 1Másért Pázmándfalu csoport hívta életre a kerekasztal fórumot, hogy a falu érdekében tevékenykedő civil szervezetek, a képviselő-testület és az intézményvezetők megoszthassák egymással ötleteiket, tapasztalataikat. Az október 21-i megbeszélésen részt vett Nagy Imre Gusztáv polgármester, Barabás Réka, Guth József, Járóka János, Polcsik Emilné és Szakács Péter képviselők. A Pázmándfalui Polgárőr Egyesületet Mészáros Ottó István és Markotics Ferenc, a Pázmándfalu Községi Sportegyesületet Vámosi Csaba, a Poznan Sport, Kulturális és Faluszépítő Egyesületet ifj. Guth József, a Pázmándfalui Napsugár Óvodát Kállainé Nagy Henrietta, az óvoda alapítványát Pálfi-Pethő Veronika és Halászné Dinya Beáta, míg az 1Másért Pázmándfalu csoportot Vámosiné Zalka Ágnes és Mészárosné Kemecsei Andrea képviselték.

A fórumon résztvevők mind egyetértettek abban, hogy a jövőben összehangolják programjaikat és tevékenységeiket, hogy egymást támogatva, közösen tegyenek Pázmándfalu fejlődéséért. Ennek érdekében megalakították a civil munkacsoportot, amely rendszeresen ülésezik majd. A tervek szerint a nem formális csoport már ebben az évben is több programban támogatja egymás munkáját. Így együttműködnek az újszülöttek fájának elültetésében, a falu karácsonyfájának feldíszítésében, a betlehem és az adventi koszorú elkészítésében, valamint az adventi ablaknyitogató játék megvalósításában. Bíznak abban, hogy az aktuális járványhelyzetre figyelemmel, fokozott óvintézkedések mellett mindegyik megtartható.


Copyright © SoftwareAce Bt. Minden jog fenntartva!